Guide til det bedste resultat

1. Før behandlingen

For at opnå det bedste resultat, er det vigtigt, at du foretager en bodyscrub af hele kroppen samt hals og ansigt, inden du får foretaget spray tan-behandlingen. Benyt helst en skrubbehandske og aldrig en bodyscrub, der indeholder olie, da den ligger en hinde på huden, så spray tan-væsken ikke kan trænge ind i huden. Er der mere end 3 timer til, at du skal spray tannes, må du gerne tage bodylotion på. Prøv så vidt muligt at undgå antiperspirant deodorant på behandlingsdagen.

Tanning-væsken, som du bliver sprayet med, indeholder stoffet DHA, som er det aktive stof i alle selvbrunere. DHA er aktiv på huden umiddelbart efter behandlingen, og du vil kunne se en farveforskel lige efter behandlingen. Farven udvikler sig de efterfølgende 6 timer. Selvom du efter f.eks. 4 timer synes, at du har opnået den ønskede farve, bør du alligevel vente med at gå i bad til efter de 6 timer, da der vaskes en del overskudsfarve af i forbindelse med dit første bad. I forbindelse med dit første bad benyttes vand OG sæbe (du skal ikke kun skylle dig).

Det er vigtigt, at du tager creme på kroppen efter dit bad og de efterfølgende dage, hvilket gør farven mere holdbar, og den forsvinder også gradvist pænere.

Resultatet bliver det samme, om du går i bad efter 6 timer eller venter til dagen efter. Farven smitter af, indtil du har taget dit først bad. Afsmitning på f.eks. sengetøj vaskes væk ved 40 grader i vaskemaskinen.

2. Selve behandlingen

Du bliver spray tannet af uddannet kvindeligt personale, som sprayer hele din krop og dit ansigt med tanning-væsken, som bliver airbrushet på med professionelt udstyr.

Du vælger selv, hvor meget tøj du vil have på under behandlingen. Vælger du at beholde undertøj på, bliver du ikke brun de steder. Tøjet tager ikke skade af væsken, men det vil være en fordel at have mørkt undertøj på. Den eventuelle afsmittede farve går dog af i vask ved 40 grader.

Eventuel farveafsmitning på tøjet efter vask (hvilket sker yderst sjældent), betales der ikke erstatning for af Tanning Gentofte.

Det anbefales at have løst mørkt tøj på efter behandlingen og undgå helst bh. Undgå så vidt muligt at komme i kontakt med væske de efterfølgende 6 timer, da det fjerner farven, som arbejder på huden i fulde 6 timer.

Selve behandlingen tager ca. 10 min. men der er sat 15 min. af, så vi sammen kan finde frem til den ønskede farveintensitet, og du kan føle dig tryg i forløbet.

3. Efter behandlingen

I dagene efter behandlingen er det vigtigt, at du dagligt benytter creme på hele kroppen og i ansigtet for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med, at farven langsomt aftager. Lange varme bade, spa-ophold, barbering og bodyscrub vil forkorte farvens holdbarhed. Du vil opleve, at farven i ansigtet og på hænderne forsvinder først, da det er de områder, man vasker sig oftest.

Vi anbefaler, at du køber en selvbruner-spray med hjem, som forlænger den flotte farve. Sprayen kan bruges overalt på kroppen og i ansigtet, er meget let at anvende, og kan købes i klinikken til kr. 199,-