Spray tan til bryllup

Med en naturlig glød vil du fremstå som den smukkeste brud

Vi har efterhånden spray tannet flere hundrede brude til deres store dag. Oftest ønsker den kommende brud bare en fin naturlig glød for at se mere frisk og sund ud. Vi guider dig gennem de farvemuligheder, vi har inden for væsker – men alle væsker arbejder med din egen naturlige pigment, og vil derfor fremhæve din egen naturlige farve.

Vi anbefaler, at du får udført behandlingen 2 dage før din store dag. Skal du vokses steder på kroppen bør dette foretages senest 8 timer, inden du skal spray tannes.

Det er vigtigt, at du ikke har olierester på kroppen. Du kan godt have både vippe-extensions og shellac på neglene. Der er ikke olie i vores væsker, og vi aftørrer dine negle på hænder og fødder umiddelbart efter behandlingen.

Vi anbefaler desuden altid, at brude prøver en spray tan-behandling nogle uger inden brylluppet, så vi i fællesskab er helt enig om den rette kulør. 

Vær opmærksom på, at der kan forekomme lidt afsmitning på indersiden af kjolen, som dog går af i rens. Vi har endnu ikke oplevet, at det er et problem. Som med alt andet tøj, erstatter Tanning Gentofte ikke for eventuel afsmitning på kjolen.

Hvis det er første gang, du skal spray tannes, bør du læse vores guide for at opnå det bedste resultat.