Spray tan hos Tanning Gentofte

Hos Tanning Gentofte, der ligger tæt på København, går du altid ud af døren med den smukkeste, naturlige glød.

Du får garanti for professionel spray tan, der giver dig naturlig brun hud, uden at det lugter eller ser kunstigt ud.

Mange er glade for at få en spray tan op til en stor begivenhed – f.eks. spray tan til konfirmation, spray tan til fest og galla, spray tan til bryllup og spray tan til nytår.

Når du får en spray tan hos os, bruger vi en speciel væske, som er helt fri for parabener, meget allergivenlig, og som efterlader din hud dejligt blød på grund af dens store indhold af aloe vera. Væsken arbejder med din egen huds pigment, hvilket giver dig et naturligt resultat, og vi kan graduere alt efter den farveintensitet, du ønsker.

Derudover får du altid væsken sprayet på af en kvindelig, uddannet behandler, og det betyder, at du er sikker på at få en flot og ensartet farve på hele din krop.

Efter din spray tan holder farven et sted mellem 5 og 10 dage, afhængigt af hvor meget du går i bad, sveder, og om du husker at smøre kroppen ind i creme dagligt.

Spray tan – en sund måde at blive brun på

Spray tan er den sundeste og sikreste måde at blive brun på – behandlingen er helt ufarlig, og vores specielle væske er som sagt allergivenlig og fri for parabener. Faktisk fungerer en spray tan også som solbeskyttelse, fordi det lægger sig i det øverste hudlag, og det gør dig mindre disponeret for solskoldninger efter en behandling.

Ud over det har vi hos Tanning Gentofte god erfaring med at bruge spray tan mod akne, eksem og endda psoreasis – i mange tilfælde fjerner væsken gener som for eksempel kløe. 

Få spray tan i smukke, rene lokaler

Hos os går vi meget op i, at du får en god oplevelse det sekund, du træder ind af døren. Derfor går vi meget op i at holde vores lokaler helt pletfrie.

Gør som mange andre – heriblandt kendte, bloggere og influencere – og besøg vores dejlige klinik i Gentofte tæt på København.