Om Tanning Gentofte

Tanning Gentofte er drevet og ejet af Inge Stephensen. Med langt over 17.000 spray tan-behandlinger bag sig er Inge en af de mest erfarne professionelle spray tan-behandlere i Danmark. Hun åbnede sin klinik i 2012, og var på det tidspunkt en del af Tanning Danmark.

Spray tan er alt vi laver, og derfor tør vi godt kalde os eksperter på området.

Vi har testet mange spray tan produkter for netop at finde den helt rigtige væske og det udstyr, der giver det allerbedste resultat. De fleste af vores kunder er private kunder, som blot ønsker en lidt friskere kulør. Men vi oplever også en stigende interesse blandt kunder til spray tan til tv-optagelser, spillefilm, musikvideoer, modeloptagelser, danseshows, til magasiner mv.

Når du får spray tan hos os, er det altid med en væske, der er specielt tilpasset din hud og efter dit ønske om farveintensitet. Væsken arbejder med din egen pigment i huden, og fremkalder dermed din egen naturlige farve. Spray tan væsken er tillige meget allergivenlig, virker antiaging og er desuden helt parabenefri.

På blot 15 minutter opnår du en smuk og naturlig glød, som gradvist udvikler sig de efterfølgende 6 timer. Spray tan-behandlingerne foretages altid af uddannet kvindeligt personale.

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen til en professionel spray tan-behandling hos Tanning Gentofte.