Om Tanning Gentofte

Tanning Gentofte er drevet og ejet af Inge Stephensen. Med mere end 28.000 spray tan-behandlinger bag sig er Inge en af de mest erfarne professionelle spray tan-behandlere i Danmark. Hun åbnede sin klinik i 2012, og var på det tidspunkt en del af Tanning Danmark.

Spray tan er alt vi laver, og derfor tør vi godt kalde os eksperter på området.

Vi har testet mange spray tan produkter for netop at finde den helt rigtige væske og det udstyr, der giver det allerbedste resultat. De fleste af vores kunder er private kunder, som blot ønsker en lidt friskere kulør. Men vi oplever også en stigende interesse blandt kunder til spray tan til tv-optagelser, spillefilm, musikvideoer, modeloptagelser, danseshows, til magasiner mv.

Når du får spray tan hos os, er det altid med en væske, der er specielt tilpasset din hud og efter dit ønske om farveintensitet. Væsken arbejder med din egen pigment i huden, og fremkalder dermed din egen naturlige farve. Spray tan væsken er tillige meget allergivenlig, virker antiaging og er desuden helt parabenefri.

På blot 15 minutter opnår du en smuk og naturlig glød, som gradvist udvikler sig de efterfølgende 6 timer. Spray tan-behandlingerne foretages altid af uddannet kvindeligt personale.

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen til en professionel spray tan-behandling hos Tanning Gentofte.

Anmeldelser

Nanna Røigaard
Nanna Røigaard
05/05/2022
Så skønt sted! Dejligt rent og skønt indrettet lokaler. Man bliver mødt af en fantastisk varm og humoristisk energi. God guide ikke mindst en fantastisk resultat! Tak for at give mig følelsen af at være en babe 😍
Louise Svendsen
Louise Svendsen
01/12/2021
Altid god service og resultatet bliver så pænt! Går altid glad derfra.
Johanne Bruun
Johanne Bruun
26/05/2021
Altid professionel behandling og flotte resultater! Kan kun anbefale Tanning Gentofte hvis man er ude efter en smuk sommerglød!
Lindegaard Pedersen
Lindegaard Pedersen
22/05/2021
Altid en god oplevelse og professionelt arbejde🌞❤🌞❤🌞❤
Christian Wikström
Christian Wikström
06/01/2021
Skønt sted. God service.
Louise Rosendal Bang
Louise Rosendal Bang
26/08/2020
Jeg er blevet spray-tannet mange steder, og af alle stederne er Tanning Gentofte det bedste. Man kan vælge farvestyrke, man får god og meget imødekommende behandling og Inge påfører med den perfekte teknik, sådan at der ikke er plamager på hænder og fødder. Det ser fuldstændigt jævnt og naturligt ud.